Новел Недвижности

Се издава Куќа во Злокуќани, Шифра: C0243

Општи информации:

Последна промена: 27/11/2018  
Населба: Злокуќани  
Локација: комплекс Св.Јован 
Површина: 475 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 4 ката 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 5 тераси 
Двор: 850 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 3000 €
Депозит: 3000 €
Провизија: 50%

Се издава празна куќа во Скопје, Злокуќани со површина од 475 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Базен, Камера, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 3000 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 475 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Bazen, Kamera, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 3000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 475 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Bazen, Kamera, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 3000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.