Novel Real Estate Logo

C0153 - Издавање - Куќа, Водно

Општи информации:

Последна промена: 14/09/2021  
Населба: Водно  
Локација:  
Површина: 240 m²
Број на соби:
Кат: 2 ката 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Двор: 360 
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 730 €
Депозит: 730 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празна куќа во Скопје, Водно со површина од 240 m2. Екстра:. Цена: 730 EUR
Se izdava prazna kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 240 m2. Ekstra:. Cena: 730 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Водно 55 m²
500 €
Се издава Стан во Водно 60 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 94 m²
550 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazna kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 240 m2. Ekstra:. Cena: 730 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links