Новел Недвижности

Се издава Кат од куќа во Трнодол, Шифра: B0454

Општи информации:

Последна промена: 19/09/2018  
Населба: Трнодол  
Локација:  
Површина: 105 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пот 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Сопствено парно:
Интернет:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 480 €
Депозит: 480 €
Провизија: 50%

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Трнодол со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Аларм, Камера. Цена: 480 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Alarm, Kamera. Cena: 480 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Alarm, Kamera. Cena: 480 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.