Novel Real Estate Logo

A9067 - Издавање - Стан, Водно

Општи информации:

Последна промена: 19/11/2020  
Населба: Водно  
Локација:  
Површина: 94 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 1/2 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: 10м2 
Клима:
Сопствено парно:
Интернет:
Кабловска ТВ:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 650 €
Депозит: 650 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 94 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда. Цена: 650 EUR
Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 94 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada. Cena: 650 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 90 m²
800 €
Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
1750 €
Се издава Стан во Капиштец 57 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 101 m²
650 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 94 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada. Cena: 650 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.