Новел Недвижности

Се издава Стан во Кисела Вода, Шифра: A7925

Општи информации:

Последна промена: 04/05/2019  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 87 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: приземје 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси  
Краток престој:
Клима:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 87 m2. Екстра: Греење на струја, Краток престој, Клима. Цена: 250 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 87 m2. Ekstra: Greenje na struja, Kratok prestoj, Klima. Cena: 250 EUR

Слични Огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 87 m²
300 €
Се издава Стан во Кисела Вода 85 m²
200 €
Се издава Стан во Кисела Вода 85 m²
300 €
Се издава Стан во Кисела Вода 86 m²
220 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 87 m2. Ekstra: Greenje na struja, Kratok prestoj, Klima. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.