Novel Real Estate Logo

A5787 - Издавање - Стан, Жданец

Општи информации:

Последна промена: 17/02/2023  
Населба: Жданец  
Локација:  
Површина: 80 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пот 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: 13 м2 
Клима:
Сопствено парно:
Интернет:
Кабловска ТВ:

Финансиски Информации:

Цена: 500 €
Депозит: 500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместен стан во Скопје, Жданец со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ. Цена: 500 EUR
Se izdava namesten stan vo Skopje, Zdanec so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV. Cena: 500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Црниче 65 m²
400 €
Се издава Куќа во Центар 276 m²
1800 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
1000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Zdanec so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV. Cena: 500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links