Новел Недвижности

Се издава Стан во Тафталиџе 1, Шифра: A2646

Општи информации:

Последна промена: 06/05/2020  
Населба: Тафталиџе 1  
Локација:  
Површина: 90 m²
Број на соби:
Кат: 3/3 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 300 €
Депозит: 300 €
Провизија: 50%

Се издава празен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 90 m2. Екстра:. Цена: 300 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 90 m2. Ekstra:. Cena: 300 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
3000 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 50 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Центар 104 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 90 m2. Ekstra:. Cena: 300 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.