Новел Недвижности

Се издава Стан во Водно, Шифра: A1841

Општи информации:

Последна промена: 16/10/2020  
Населба: Водно  
Локација:  
Површина: 43 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Краток престој:
Клима:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 230 €
Депозит: 230 €
Провизија: 50%

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 43 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Гаража, Краток престој. Цена: 230 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 43 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Garaza, Kratok prestoj. Cena: 230 EUR

Слични Огласи

Се издава Стан во Водно 40 m²
270 €
Се издава Стан во Водно 42 m²
250 €
Се издава Стан во Водно 40 m²
200 €
Се издава Стан во Водно 40 m²
250 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 43 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Garaza, Kratok prestoj. Cena: 230 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.