Новел Недвижности

Се издава Стан во Водно, Шифра: A1693

Општи информации:

Последна промена: 07/06/2019  
Населба: Водно  
Локација:  
Површина: 50 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Интернет:
Кабловска ТВ:
Имотен лист:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Интернет, Нова Зграда, Сопствено парно, Кабловска ТВ, Паркинг. Цена: 250 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Internet, Nova Zgrada, Sopstveno parno, Kablovska TV, Parking. Cena: 250 EUR

Слични Огласи

Се издава Стан во Водно 45 m²
250 €
Се издава Стан во Водно 54 m²
250 €
Се издава Стан во Водно 45 m²
230 €
Се издава Стан во Водно 47 m²
250 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Internet, Nova Zgrada, Sopstveno parno, Kablovska TV, Parking. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.