Novel Real Estate Logo

A13860 - Издавање - Стан, Автокоманда

Општи информации:

Последна промена: 16/04/2022  
Населба: Автокоманда  
Локација: ул.Лазар Поп Трајков 
Површина: 55 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ-запад 
Клима:
Сопствено парно:
Интернет:
Кабловска ТВ:
Имотен лист:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместен стан во Скопје, Автокоманда со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда. Цена: 250 EUR
Se izdava namesten stan vo Skopje, Avtokomanda so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada. Cena: 250 EUR

Слични Огласи

Се издава Стан во Автокоманда 55 m²
230 €
Се издава Стан во Автокоманда 58 m²
200 €
Се издава Стан во Автокоманда 56 m²
270 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Avtokomanda so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links