Новел Недвижности

Се издава Стан во Водно, Шифра: A12507

Општи информации:

Последна промена: 17/07/2019  
Населба: Водно  
Локација: ул. Славејко Арсов 
Површина: 300 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: сут + пр + кат 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 100м2 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 2200 €
Депозит: 2200 €
Провизија: 50%

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража, Двор, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 2200 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza, Dvor, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 2200 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza, Dvor, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 2200 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.