Новел Недвижности

Се издава Стан во Центар, Шифра: A11313

Општи информации:

Последна промена: 23/04/2019  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 120 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Краток престој:
Клима:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 800 €
Депозит: 800 €
Провизија: 50%

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Краток престој. Цена: 800 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Kratok prestoj. Cena: 800 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Kratok prestoj. Cena: 800 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.