Новел Недвижности

Се издава Стан во Кисела Вода, Шифра: A11296

Општи информации:

Последна промена: 29/05/2018  
Населба: Кисела Вода  
Локација: ул.Балзакова 
Површина: 61 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 4/4 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Греење на струја:
Лифт:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Се издава празен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 61 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Паркинг. Цена: 250 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 61 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Parking. Cena: 250 EUR

Слични Огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 56 m²
230 €
Се издава Стан во Кисела Вода 65 m²
200 €
Се издава Стан во Кисела Вода 64 m²
200 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 61 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Parking. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.