Новел Недвижности

Се издава Стан во Кисела Вода, Шифра: A11233

Општи информации:

Последна промена: 02/02/2019  
Населба: Кисела Вода  
Локација: ул.Вера Јоциќ 
Површина: 60 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Греење на струја:
Имотен лист:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: 230 €
Депозит: 230 €
Провизија: 50%

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Реновиран. Цена: 230 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 230 EUR

Слични Огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 60 m²
260 €
Се издава Стан во Кисела Вода 65 m²
200 €
Се издава Стан во Кисела Вода 55 m²
280 €
Се издава Стан во Кисела Вода 65 m²
250 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 230 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.