Estate info
Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Гаража. Цена: 91000 EUR

Општи информации:

Последна промена: 22/05/2019  
Населба: Центар - Универзална Сала  
Локација:  
Површина: 85 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: +9м2 
Клима:
Централно Парно:
Имотен лист:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 91000 €
Провизија: 2%
Novel Real Estate