Estate info
Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 152 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 950 EUR

Општи информации:

Последна промена: 16/06/2020  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 152 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси  
Клима:
Сопствено парно:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 950 €
Депозит: 950 €
Провизија: 50%
Novel Real Estate