Estate info
Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 106 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 520 EUR

Општи информации:

Последна промена: 03/05/2019  
Населба: Карпош 3  
Локација:  
Површина: 106 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси 
Година на градба: 2018 
Клима:
Централно Парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 520 €
Депозит: 520 €
Провизија: 50%
Novel Real Estate