Estate info
Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 180 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Интернет, Реновиран, Паркинг. Цена: 1500 EUR

Општи информации:

Последна промена: 05/08/2022  
Населба: Тафталиџе 1  
Локација:  
Површина: 180 m²
Кат: 1+пот 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Греење на струја:
Интернет:
Реновиран:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 1500 €
Депозит: 1500 €
Провизија: 50%
Novel Real Estate