Estate info
Се издава празна куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1600 EUR

Општи информации:

Последна промена: 15/01/2019  
Населба: Тафталиџе 2  
Локација:  
Површина: 300 m²
Кат: пр+1 
Ентериер: Празен  
Двор: 100 
Вкупна површина на плац: 400 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 1600 €
Депозит: 1600 €
Провизија: 50%
Novel Real Estate