Estate info
Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 94 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 600 EUR

Општи информации:

Последна промена: 05/04/2019  
Населба: Тафталиџе 2  
Локација:  
Површина: 94 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: 10m2 
Подрум:
Ориентација: и-з 
Клима:
Сопствено парно:
Греење на струја:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 600 €
Депозит: 600 €
Провизија: 50%
Novel Real Estate