Estate info
Се издава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража. Цена: 600 EUR

Општи информации:

Последна промена: 14/09/2021  
Населба: Козле  
Локација: ул. Леринска 
Површина: 75 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 600 €
Депозит: 600 €
Провизија: 50%
Novel Real Estate