Estate info
Се издава наместен стан во Скопје, Капиштец со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 800 EUR

Општи информации:

Последна промена: 25/02/2019  
Населба: Капиштец  
Локација:  
Површина: 130 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 5 и 6 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ 
Година на градба: 2018 
Клима:
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 800 €
Депозит: 800 €
Провизија: 50%
Novel Real Estate