Новел Недвижности

Продажба на деловни објекти во Скопје, Македонија Страна 1 од 1

Продажба на деловни објекти во Скопје, Македонија Страна 1 од 1

900000 €

Шифра: R0112

Се продава деловен објект во Скопје, Кисела Вода со површина од 7300 m2. Екстра: Цена: 900000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 7300 m2. Ekstra: Cena: 900000 EUR
Повеќе 900000 €
420000 €

Шифра: R0110

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 760 m2. Екстра: Цена: 420000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Petrovec so povrshina od 760 m2. Ekstra: Cena: 420000 EUR
Повеќе 420000 €
0 €

Шифра: R0111

Се продава деловен објект во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 2300 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 2300 m2. Ekstra:. Cena: 0 EUR
345000 €

Шифра: R0116

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 345000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 1500 m2. Ekstra: Cena: 345000 EUR
Повеќе 345000 €
450000 €

Шифра: R0113

Се продава деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 800 m2. Екстра:. Цена: 450000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, CHucher-Sandevo so povrshina od 800 m2. Ekstra:. Cena: 450000 EUR
Повеќе 450000 €
25
0 €

Шифра: R0114
25 , 25

Се продава наместен деловен објект во Скопје, Водно со површина од 774 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR Se prodava namesten deloven objekt vo Skopje, Vodno so povrshina od 774 m2. Ekstra:. Cena: 0 EUR
450000 €

Шифра: R0115

Се продава деловен објект во Скопје, Маџари - Триангла со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 450000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Madjari - Triangla so povrshina od 1500 m2. Ekstra: Cena: 450000 EUR
Повеќе 450000 €
0 €

Шифра: R0109

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 300 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 300 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
98000 €

Шифра: R0108

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 340 m2. Екстра: Цена: 98000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Petrovec so povrshina od 340 m2. Ekstra: Cena: 98000 EUR
Повеќе 98000 €

Шифра: R0112

Се продава деловен објект во Скопје, Кисела Вода со површина од 7300 m2. Екстра: Цена: 900000 EUR
900000 €

Шифра: R0110

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 760 m2. Екстра: Цена: 420000 EUR
420000 €

Шифра: R0111

Се продава деловен објект во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 2300 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: R0116

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 345000 EUR
345000 €

Шифра: R0113

Се продава деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 800 m2. Екстра:. Цена: 450000 EUR
450000 €

Шифра: R0114

25 , 25

Се продава наместен деловен објект во Скопје, Водно со површина од 774 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: R0115

Се продава деловен објект во Скопје, Маџари - Триангла со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 450000 EUR
450000 €

Шифра: R0109

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 300 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: R0108

Се продава деловен објект во Скопје, Петровец со површина од 340 m2. Екстра: Цена: 98000 EUR
98000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 55 m²
350 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 96 m²
89000 €
Се издава Стан во Водно 85 m²
550 €
Се издава Стан во Водно 86 m²
550 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.