Новел Недвижности

Продажба на куќи во Скопје, Македонија Страна 1 од 24

Продажба на куќи во Скопје, Македонија Страна 1 од 24

2
140000 €

Шифра: L0767
2 , 3

Се продава куќа во Скопје, Влае со површина од 136 m2. Екстра: Сопствено парно. Цена: 140000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Vlae so povrshina od 136 m2. Ekstra: Sopstveno parno. Cena: 140000 EUR
Повеќе 140000 €
4
250000 €

Шифра: L0785
4 , 3

Се продава наместена куќа во Скопје, Влае со површина од 315 m2. Екстра:. Цена: 250000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Vlae so povrshina od 315 m2. Ekstra:. Cena: 250000 EUR
Повеќе 250000 €
3
220000 €

Шифра: L0797
3 , 3

Се продава наместена куќа во Скопје, Сопиште со површина од 274 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 220000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Sopishte so povrshina od 274 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 220000 EUR
Повеќе 220000 €
4
580000 €

Шифра: L0680
4 , 4

Се продава куќа во Скопје, Жданец со површина од 505 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 580000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 505 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 580000 EUR
Повеќе 580000 €
2
123000 €

Шифра: L0722
2 , 2

Се продава куќа во Скопје, Злокуќани со површина од 107 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 123000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 107 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 123000 EUR
Повеќе 123000 €
6
300000 €

Шифра: L0852
6 , 3

Се продава наместена куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 295 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 300000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 295 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 300000 EUR
Повеќе 300000 €
145000 €

Шифра: L0714
1

Се продава куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 78 m2. Екстра:. Цена: 145000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 78 m2. Ekstra:. Cena: 145000 EUR
Повеќе 145000 €
3
199000 €

Шифра: L0688
3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Сопиште со површина од 274 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 199000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Sopishte so povrshina od 274 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 199000 EUR
Повеќе 199000 €
3
125000 €

Шифра: L0486
3 , 1

Се продава наместена куќа во Скопје, Црниче со површина од 110 m2. Екстра: Паркинг. Цена: 125000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 110 m2. Ekstra: Parking. Cena: 125000 EUR
Повеќе 125000 €
2
72000 €

Шифра: L0497
2 ,

Се продава куќа во Скопје, Визбегово со површина од 85 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 72000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 85 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 72000 EUR
Повеќе 72000 €
3
150000 €

Шифра: L0648
3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Припор со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Паркинг, Гаража. Цена: 150000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Pripor so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Parking, Garaza. Cena: 150000 EUR
Повеќе 150000 €
3
80000 €

Шифра: L0661
3 ,

Се продава куќа во Скопје, Волково со површина од 180 m2. Екстра: Греење на струја, Паркинг. Цена: 80000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Volkovo so povrshina od 180 m2. Ekstra: Greenje na struja, Parking. Cena: 80000 EUR
Повеќе 80000 €

Шифра: L0767

2 , 3

Се продава куќа во Скопје, Влае со површина од 136 m2. Екстра: Сопствено парно. Цена: 140000 EUR
140000 €

Шифра: L0785

4 , 3

Се продава наместена куќа во Скопје, Влае со површина од 315 m2. Екстра:. Цена: 250000 EUR
250000 €

Шифра: L0797

3 , 3

Се продава наместена куќа во Скопје, Сопиште со површина од 274 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 220000 EUR
220000 €

Шифра: L0680

4 , 4

Се продава куќа во Скопје, Жданец со површина од 505 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 580000 EUR
580000 €

Шифра: L0722

2 , 2

Се продава куќа во Скопје, Злокуќани со површина од 107 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 123000 EUR
123000 €

Шифра: L0852

6 , 3

Се продава наместена куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 295 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 300000 EUR
300000 €

Шифра: L0714

1

Се продава куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 78 m2. Екстра:. Цена: 145000 EUR
145000 €

Шифра: L0688

3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Сопиште со површина од 274 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 199000 EUR
199000 €

Шифра: L0486

3 , 1

Се продава наместена куќа во Скопје, Црниче со површина од 110 m2. Екстра: Паркинг. Цена: 125000 EUR
125000 €

Шифра: L0497

2 ,

Се продава куќа во Скопје, Визбегово со површина од 85 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 72000 EUR
72000 €

Шифра: L0648

3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Припор со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Паркинг, Гаража. Цена: 150000 EUR
150000 €

Шифра: L0661

3 ,

Се продава куќа во Скопје, Волково со површина од 180 m2. Екстра: Греење на струја, Паркинг. Цена: 80000 EUR
80000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.