Новел Недвижности

Продажба на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 65

Продажба на станови во Скопје, Македонија Страна 1 од 65

3
89000 €

Шифра: J3505
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 103 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 89000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 103 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 89000 EUR
Повеќе 89000 €
33000 €

Шифра: J3527
1

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 28 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 33000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 28 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 33000 EUR
Повеќе 33000 €
1
68000 €

Шифра: J3253
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 68 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 68000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 68 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 68000 EUR
Повеќе 68000 €
2
48700 €

Шифра: J3436
2 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Влае со површина од 53 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 48700 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Vlae so povrshina od 53 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 48700 EUR
Повеќе 48700 €
1
57000 €

Шифра: J3453
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 64 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 57000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 64 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 57000 EUR
Повеќе 57000 €
3
85000 €

Шифра: J3352
3 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 86 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 85000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 86 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 85000 EUR
Повеќе 85000 €
2
58000 €

Шифра: J3345
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 63 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 58000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 63 m2. Ekstra: Centralno Parno. Cena: 58000 EUR
Повеќе 58000 €
1
0 €

Шифра: J3261
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 40 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт. Цена: 0 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 40 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift. Cena: 0 EUR
3
150000 €

Шифра: J3511
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 153 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 150000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 153 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 150000 EUR
Повеќе 150000 €
3
0 €

Шифра: J3485
3 , 2

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 83 m2. Екстра: Централно Парно, Клима, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 83 m2. Ekstra: Centralno Parno, Klima, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
2
59500 €

Шифра: J3322
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 79 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 59500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 79 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 59500 EUR
Повеќе 59500 €
3
225000 €

Шифра: J3368
3 , 3

Се продава стан во Скопје, Козле со површина од 190 m2. Екстра: Цена: 225000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 190 m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR
Повеќе 225000 €

Шифра: J3505

3 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 103 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 89000 EUR
89000 €

Шифра: J3527

1

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 28 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 33000 EUR
33000 €

Шифра: J3253

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 68 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 68000 EUR
68000 €

Шифра: J3436

2 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Влае со површина од 53 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 48700 EUR
48700 €

Шифра: J3453

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 64 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 57000 EUR
57000 €

Шифра: J3352

3 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 86 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 85000 EUR
85000 €

Шифра: J3345

2 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 63 m2. Екстра: Централно Парно. Цена: 58000 EUR
58000 €

Шифра: J3261

1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 40 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: J3511

3 , 2

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 153 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 150000 EUR
150000 €

Шифра: J3485

3 , 2

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 83 m2. Екстра: Централно Парно, Клима, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: J3322

2 , 2

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 79 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 59500 EUR
59500 €

Шифра: J3368

3 , 3

Се продава стан во Скопје, Козле со површина од 190 m2. Екстра: Цена: 225000 EUR
225000 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 50 m²
350 €
Се издава Стан во Карпош 1 84 m²
500 €
Се издава Стан во Карпош 3 50 m²
350 €
Се издава Куќа во Железара 320 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.