Новел Недвижности

Издавање на деловни објекти во Скопје, Македонија Страна 1 од 4

Издавање на деловни објекти во Скопје, Македонија Страна 1 од 4

7500 €

Шифра: H0184
12

Се издава празен деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 2590 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 7500 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, CHucher-Sandevo so povrshina od 2590 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 7500 EUR
0 €

Шифра: H0193

Се издава деловен објект во Скопје, Кисела Вода со површина од 2688 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 0 EUR Se izdava deloven objekt vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 2688 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR
2
0 €

Шифра: H0139
2 , 4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Злокуќани со површина од 740 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг, Лифт. Цена: 0 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 740 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking, Lift. Cena: 0 EUR
12
0 €

Шифра: H0124
12 ,

Се издава празен деловен објект во Скопје, Дебар Маало со површина од 500 m2. Екстра: Централно Парно, Нова Зграда, Реновиран, Паркинг, Употребна дозвола. Цена: 0 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 500 m2. Ekstra: Centralno Parno, Nova Zgrada, Renoviran, Parking, Upotrebna dozvola. Cena: 0 EUR
1500 €

Шифра: H0109
2

Се издава празен деловен објект во Скопје, Аеродром со површина од 300 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1500 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 300 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking. Cena: 1500 EUR
0 €

Шифра: H0196

Се издава празен деловен објект во Скопје, Пинтија со површина од 7000 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Pintija so povrshina od 7000 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
2000 €

Шифра: H0132
2

Се издава празен деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 800 m2. Екстра: Цена: 2000 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 800 m2. Ekstra: Cena: 2000 EUR
9650 €

Шифра: H0189
4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 1607 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 9650 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 1607 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 9650 EUR
6000 €

Шифра: H0187
4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 2100 m2. Екстра: Цена: 6000 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 2100 m2. Ekstra: Cena: 6000 EUR
2
4000 €

Шифра: H0194
2 ,

Се издава празен деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 1350 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 4000 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 1350 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 4000 EUR
4000 €

Шифра: H0182
4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 558 m2. Екстра: Цена: 4000 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 558 m2. Ekstra: Cena: 4000 EUR
7
2475 €

Шифра: H0185
7 , 4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Ќерамидница со површина од 495 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг. Цена: 2475 EUR Se izdava prazen deloven objekt vo Skopje, KJeramidnica so povrshina od 495 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking. Cena: 2475 EUR

Шифра: H0184

12

Се издава празен деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 2590 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 7500 EUR
7500 €

Шифра: H0193

Се издава деловен објект во Скопје, Кисела Вода со површина од 2688 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: H0139

2 , 4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Злокуќани со површина од 740 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг, Лифт. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: H0124

12 ,

Се издава празен деловен објект во Скопје, Дебар Маало со површина од 500 m2. Екстра: Централно Парно, Нова Зграда, Реновиран, Паркинг, Употребна дозвола. Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: H0109

2

Се издава празен деловен објект во Скопје, Аеродром со површина од 300 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1500 EUR
1500 €

Шифра: H0196

Се издава празен деловен објект во Скопје, Пинтија со површина од 7000 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
0 €

Шифра: H0132

2

Се издава празен деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 800 m2. Екстра: Цена: 2000 EUR
2000 €

Шифра: H0189

4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 1607 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 9650 EUR
9650 €

Шифра: H0187

4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 2100 m2. Екстра: Цена: 6000 EUR
6000 €

Шифра: H0194

2 ,

Се издава празен деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 1350 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 4000 EUR
4000 €

Шифра: H0182

4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 558 m2. Екстра: Цена: 4000 EUR
4000 €

Шифра: H0185

7 , 4

Се издава празен деловен објект во Скопје, Ќерамидница со површина од 495 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг. Цена: 2475 EUR
2475 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 55 m²
350 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 96 m²
89000 €
Се издава Стан во Водно 85 m²
550 €
Се издава Стан во Водно 86 m²
550 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.