Новел Недвижности

Издавање на куќи во Скопје, Македонија Страна 1 од 12

Издавање на куќи во Скопје, Македонија Страна 1 од 12

3
1700 €

Шифра: C0598
3 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 270 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1700 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 270 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1700 EUR
5
1400 €

Шифра: C0653
5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1400 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1400 EUR
6
1200 €

Шифра: C0315
6 , 4

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Кујнски елементи, Кујнски апарати, Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1200 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1200 EUR
5
700 €

Шифра: C0375
5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Железара со површина од 320 m2. Екстра: Централно Парно, Клима. Цена: 700 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zelezara so povrshina od 320 m2. Ekstra: Centralno Parno, Klima. Cena: 700 EUR
4
800 €

Шифра: C0197
4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Жданец со површина од 280 m2. Екстра: Клима, Аларм, Сопствено парно. Цена: 800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 280 m2. Ekstra: Klima, Alarm, Sopstveno parno. Cena: 800 EUR
6
1000 €

Шифра: C0625
6 , 5

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 430 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 430 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1000 EUR
4
2500 €

Шифра: C0460
4 , 5

Се издава празна куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 500 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера, Џакузи, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 2500 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 500 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Alarm, Kamera, DJakuzi, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 2500 EUR
5
900 €

Шифра: C0376
5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Пржино со површина од 170 m2. Екстра: Сопствено парно, Гаража. Цена: 900 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Przino so povrshina od 170 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Garaza. Cena: 900 EUR
3
1500 €

Шифра: C0494
3 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 1500 EUR
3
3000 €

Шифра: C0635
3 , 5

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 350 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 3000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 350 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 3000 EUR
3
1200 €

Шифра: C0520
3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 150 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1200 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 150 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 1200 EUR
3
800 €

Шифра: C0330
3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 110 m2. Екстра: Паркинг, Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража, Двор. Цена: 800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 110 m2. Ekstra: Parking, Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Garaza, Dvor. Cena: 800 EUR

Шифра: C0598

3 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 270 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1700 EUR
1700 €

Шифра: C0653

5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1400 EUR
1400 €

Шифра: C0315

6 , 4

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Кујнски елементи, Кујнски апарати, Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1200 EUR
1200 €

Шифра: C0375

5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Железара со површина од 320 m2. Екстра: Централно Парно, Клима. Цена: 700 EUR
700 €

Шифра: C0197

4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Жданец со површина од 280 m2. Екстра: Клима, Аларм, Сопствено парно. Цена: 800 EUR
800 €

Шифра: C0625

6 , 5

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 430 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1000 EUR
1000 €

Шифра: C0460

4 , 5

Се издава празна куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 500 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера, Џакузи, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 2500 EUR
2500 €

Шифра: C0376

5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Пржино со површина од 170 m2. Екстра: Сопствено парно, Гаража. Цена: 900 EUR
900 €

Шифра: C0494

3 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1500 EUR
1500 €

Шифра: C0635

3 , 5

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 350 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 3000 EUR
3000 €

Шифра: C0520

3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 150 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1200 EUR
1200 €

Шифра: C0330

3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 110 m2. Екстра: Паркинг, Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Гаража, Двор. Цена: 800 EUR
800 €

Пребарување


Екстра:

Актуелни огласи

Се продава Куќа во Влае 230 m²
220000 €
Се издава Локал во Дебар Маало 40 m²
200 €
Се издава Стан во Кисела Вода 60 m²
260 €
Се издава Стан во Ново Лисиче 74 m²
400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.