Новел Недвижности

Известување

Новел Недвижности ДОО Скопје ги известува своите клиенти дека поради новонастанатата ситуација и препораките на Владата, од 16.03.2020 воведува скратено работно време: пон-пет 09:30-17:30.

Новел Недвижности како општествено одговорна компанија ги превзема сите превентивни мерки и ги спроведува мерките и препораките од институциите во државата за заштита и превенција од COVID-19.

Со почит, Новел Недвижности

Известување

Новел Недвижности ДОО Скопје ги известува своите клиенти дека поради новонастанатата ситуација и препораките на Владата, од 16.03.2020 воведува скратено работно време: пон-пет 09:30-17:30.

Новел Недвижности како општествено одговорна компанија ги превзема сите превентивни мерки и ги спроведува мерките и препораките од институциите во државата за заштита и превенција од COVID-19.

Со почит, Новел Недвижности

Ексклузивна понуда Сите

6
1200 €

Шифра: C0315
6 , 4

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Кујнски елементи, Кујнски апарати, Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1200 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1200 EUR
2
350 €

Шифра: A11653
2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 67 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 67 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR
3
1500 €

Шифра: A12868
3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 140 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 1500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 140 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 1500 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

3
125000 €

Шифра: L0486
3 , 1

Се продава наместена куќа во Скопје, Црниче со површина од 110 m2. Екстра: Паркинг. Цена: 125000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 110 m2. Ekstra: Parking. Cena: 125000 EUR
Повеќе 125000 €
2
92000 €

Шифра: J3811
2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 82 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 92000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 82 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 92000 EUR
Повеќе 92000 €
2
62000 €

Шифра: J3533
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Централно Парно. Цена: 62000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno. Cena: 62000 EUR
Повеќе 62000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

2
1100 €

Шифра: A11686
2 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 118 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 1100 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 118 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 1100 EUR
1
350 €

Шифра: A12726
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 53 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 53 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR
1
350 €

Шифра: A12727
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 53 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 53 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

4
1200 €

Шифра: C0677
4 , 3

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 320 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1200 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 320 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1200 EUR
5
1250 €

Шифра: C0113
5 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 280 m2. Екстра: Паркинг, Гаража, Аларм, Клима. Цена: 1250 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 280 m2. Ekstra: Parking, Garaza, Alarm, Klima. Cena: 1250 EUR
5
750 €

Шифра: C0376
5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Пржино со површина од 170 m2. Екстра: Сопствено парно, Гаража. Цена: 750 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Przino so povrshina od 170 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Garaza. Cena: 750 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

4
550 €

Шифра: E2179
4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 94 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 550 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 94 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 550 EUR
0 €

Шифра: E2017
7

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 570 m2. Екстра: Клима, Интернет, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Камера, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 570 m2. Ekstra: Klima, Internet, Lift, Nova Zgrada, Parking, Kamera, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 0 EUR
5
950 €

Шифра: E2099
5 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 152 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 950 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 152 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 950 EUR

Пребарување


Екстра:

Ни значи Вашата поддршка!

Кликнете на линкот и гласајте за веб страната на „Новел Недвижности“ на македонскиот веб директориум kliknime.com.mk.
Ви благодариме за Вашиот глас!

Најнови огласи

Се издава Стан во Центар 40 m²
300 €
Се издава Стан во Автокоманда 92 m²
250 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 90 m²
250 €
Се издава Стан во Дебар Маало 29 m²
180 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Просечна цена (за продажба) по m2.

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.