Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Куќа во Трнодол - L1013 ribbon

Шифра: L1013
444 m2, 7 , 7

Се продава куќа во Скопје, Трнодол со површина од 444 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 450000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 444 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 450000 EUR
Повеќе 450000 €
Се издава Канцеларија во Кисела Вода - E2431 ribbon

Шифра: E2431
160 m2, 5 , 2

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Кисела Вода со површина од 160 m2. Екстра:. Цена: 1600 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 160 m2. Ekstra:. Cena: 1600 EUR
Се продава Куќа во Пештани - L0997 ribbon

Шифра: L0997
275 m2, 2

Се продава куќа во Пештани, со вкупна површина од 275м2. Куќата е на приземје + 2 ката, градба 80-тите години, со поглед спрема Охридско езеро. Можна е замена за стан во Охрид или Скопје.

Se prodava kukja vo Peshtani, so vkupna povrshina od 275m2. Kukjata e na prizemje + 2 kata, gradba 80-tite godini, so pogled sprema Ohridsko ezero. Mozna e zamena za stan vo Ohrid ili Skopje.

Повеќе 125000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Куќа во Визбегово - L1014 ribbon

Шифра: L1014
227 m2, 3 , 3

Се продава куќа во Скопје, Визбегово со површина од 227 m2. Екстра: Цена: 249700 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 227 m2. Ekstra: Cena: 249700 EUR
Повеќе 249700 €
Се продава Куќа во Усје - L1012 ribbon

Шифра: L1012
31 m2, 1 ,

Се продава куќа во Скопје, Усје со површина од 31 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 45000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Usje so povrshina od 31 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 45000 EUR
Повеќе 45000 €
Се продава Куќа во Железара - L1006 ribbon

Шифра: L1006
272 m2, 3

Се продава куќа во Скопје, Железара со површина од 272 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 310000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Zelezara so povrshina od 272 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 310000 EUR
Повеќе 310000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Дебар Маало - A13898 ribbon

Шифра: A13898
127 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 127 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Гаража, Интернет. Цена: 1500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 127 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Garaza, Internet. Cena: 1500 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A9118 ribbon

Шифра: A9118
80 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Parking. Cena: 400 EUR
Се издава Стан во Водно - A8779 ribbon

Шифра: A8779
86 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 86 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Лифт, Гаража. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 86 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Lift, Garaza. Cena: 500 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Бардовци - C0744 ribbon

Шифра: C0744
200 m2, 4 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 200 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2500 EUR
Се издава Куќа во Ѓорче Петров - C0743 ribbon

Шифра: C0743
350 m2,

Се издава наместена куќа во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 350 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража. Цена: 700 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 350 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza. Cena: 700 EUR
Се издава Кат од куќа во Црниче - B0181 ribbon

Шифра: B0181
104 m2, 3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Црниче со површина од 104 m2. Екстра: Сопствено парно, Краток престој. Цена: 400 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 104 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Kratok prestoj. Cena: 400 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E1677 ribbon

Шифра: E1677
130 m2, 1 , 2

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 130 m2. Екстра: Употребна дозвола. Цена: 800 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 130 m2. Ekstra: Upotrebna dozvola. Cena: 800 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1818 ribbon

Шифра: E1818
358 m2, 10 , 4

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 358 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 358 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E2436 ribbon

Шифра: E2436
213 m2, 1 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 213 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 213 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Капиштец 88 m²
500 €
Се издава Стан во Козле 75 m²
200 €
Се продава Куќа во Волково 88 m²
90000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 2 115 m²
500 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.