Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се издава Деловен Објект во Лисиче - H0227 ribbon

Шифра: H0227
2080 m2,

Се издава деловен објект во Скопје, Лисиче со површина од 2080 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava deloven objekt vo Skopje, Lisiche so povrshina od 2080 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Се продава Куќа во Црниче - L0947 ribbon

Шифра: L0947
700 m2, 5

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 700 m2. Екстра: Паркинг, Сопствено парно. Цена: 0 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 700 m2. Ekstra: Parking, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR
Се продава Кат од куќа во Тафталиџе 1 - K0141 ribbon

Шифра: K0141
141 m2, 2 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 232000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 141 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 232000 EUR
Повеќе 232000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Кисела Вода - J4069 ribbon

Шифра: J4069
98 m2, 3 , 2

Се продава стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 98 m2. Екстра: Цена: 130000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 98 m2. Ekstra: Cena: 130000 EUR
Повеќе 130000 €
Се продава Стан во Козле - J3875 ribbon

Шифра: J3875
59 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Козле со површина од 59 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 78000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 59 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 78000 EUR
Повеќе 78000 €
Се продава Стан во Автокоманда - J4073 ribbon

Шифра: J4073
55 m2, 2 , 1

Се продава стан во Скопје, Автокоманда со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 62000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Avtokomanda so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 62000 EUR
Повеќе 62000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Центар - A6627 ribbon

Шифра: A6627
50 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Паркинг. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Parking. Cena: 300 EUR
Се издава Стан во Козле - A11166 ribbon

Шифра: A11166
70 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 400 EUR
Се издава Стан во Капиштец - A12633 ribbon

Шифра: A12633
90 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Капиштец со површина од 90 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 390 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 390 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Кат од куќа во Козле - B0358 ribbon

Шифра: B0358
152 m2, 3 , 2

Се издава празен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 152 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 152 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 350 EUR
Се издава Куќа во Злокуќани - C0730 ribbon

Шифра: C0730
570 m2, 4 , 5

Се издава наместена куќа во Скопје, Злокуќани со површина од 570 m2. Екстра: Сопствено парно, Гаража, Двор, Базен, Клима, Паркинг. Цена: 3000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 570 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Garaza, Dvor, Bazen, Klima, Parking. Cena: 3000 EUR
Се издава Кат од куќа во Трнодол - B0725 ribbon

Шифра: B0725
120 m2, 3 , 2

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН КОМПЛЕТНО НАМЕСТЕН СТАН ОД 120 КВАДРАТИ ВО ТРНОДОЛ, СКОПЈЕ. СТАНОТ Е ВО ПРИВАТНА КУЌА, НА ДВЕ НИВОА. 

НА ПРВОТО НИВО ИМА ДНЕВНА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, И ГОСТИНСКО WC. 

НА ВТОРОТО НИВО ИМА ТРИ СПАЛНИ СОБИ, ЗАСТАКЛЕНА ТЕРАСА СО ПРЕКРАСЕН ПОГЛЕД НА СКОПЈЕ, ЕДНО КУПАТИЛО, И ПОМОШНА ПРОСТОРИЈА СО МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА И МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА.

СТАНОТ Е ИСКЛУЧИТЕЛНО СВЕТОЛ, СО ПРОЗОРЦИ НА ИСТОК, ЗАПАД И СЕВЕР. 

ИМА СОПСТВЕНО ПАРНО НА СТРУЈА И ИНВЕРТЕРИ.

ВО СТАНОТ, СЕ Е ОД ПРИРОДНИ МАТЕРИЈАЛИ: ПРОЗОРЦИТЕ СЕ ДРВЕНИ (ОД ДАБ), А ПОДОТ Е БУКОВ ПАРКЕТ И ПРИРОДЕН КАМЕН. .


SE IZDAVA 4-SOBEN KOMPLETNO NAMESTEN STAN OD 120 KVADRATI VO TRNODOL, SKOPJE. STANOT E VO PRIVATNA KUKJA, NA DVE NIVOA. 

NA PRVOTO NIVO IMA DNEVNA SO TRPEZARIJA I KUJNA, I GOSTINSKO WC. 

NA VTOROTO NIVO IMA TRI SPALNI SOBI, ZASTAKLENA TERASA SO PREKRASEN POGLED NA SKOPJE, EDNO KUPATILO, I POMOSHNA PROSTORIJA SO MASHINA ZA PERENJE ALISHTA I MASHINA ZA SUSHENJE ALISHTA.

STANOT E ISKLUCHITELNO SVETOL, SO PROZORCI NA ISTOK, ZAPAD I SEVER. 

IMA SOPSTVENO PARNO NA STRUJA I INVERTERI.

VO STANOT, SE E OD PRIRODNI MATERIJALI: PROZORCITE SE DRVENI (OD DAB), A PODOT E BUKOV PARKET I PRIRODEN KAMEN. .


Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Карпош 2 - E2391 ribbon

Шифра: E2391
88 m2, 2 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 88 m2. Екстра: Гаража, Клима. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 88 m2. Ekstra: Garaza, Klima. Cena: 700 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1738 ribbon

Шифра: E1738
130 m2, 2 , 2

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 1000 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 1000 EUR
Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E2392 ribbon

Шифра: E2392
152 m2, 4 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 152 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 1100 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 152 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 1100 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Аеродром 53 m²
0 €
Се издава Стан во Аеродром 50 m²
0 €
Се издава Стан во Центар 73 m²
300 €
Се издава Стан во Автокоманда 55 m²
240 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.