Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Канцеларија во Дебар Маало - N0203 ribbon

Шифра: N0203
155 m2, 6 , 2

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 155 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se prodava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 155 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Се продава Стан во Кисела Вода - J4244 ribbon

Шифра: J4244
158 m2, 2 , 3

Екслузивен стан-дуплекс на продажба во Скопје-Кисела Вода, со вкупна површина од 158м2 (82м2 приземје + 76м2 кат).

* дневна соба со трпезарија и кујна со излез на балкон од 15м2;

* 3 спални соби, теретана поврзана со работна просторија, 3 купатила, 3 сопствени паркинг места;

Eksluziven stan-dupleks na prodazba vo Skopje-Kisela Voda, so vkupna povrshina od 158m2 (82m2 prizemje + 76m2 kat).

* dnevna soba so trpezarija i kujna so izlez na balkon od 15m2;

* 3 spalni sobi, teretana povrzana so rabotna prostorija, 3 kupatila, 3 sopstveni parking mesta;

Повеќе 350000 €
Се продава Канцеларија во Центар - N0195 ribbon

Шифра: N0195
575 m2,

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 575 m2. Екстра: Лифт, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 575 m2. Ekstra: Lift, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Кисела Вода - J4376 ribbon

Шифра: J4376
35 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 35 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 56000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 35 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 56000 EUR
Повеќе 56000 €
Се продава Стан во Дебар Маало - J4146 ribbon

Шифра: J4146
70 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Паркинг. Цена: 112000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Parking. Cena: 112000 EUR
Повеќе 112000 €
Се продава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - N0209 ribbon

Шифра: N0209
135 m2, 5 , 2

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 135 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 245000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 135 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 245000 EUR
Повеќе 245000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Карпош 2 - A12353 ribbon

Шифра: A12353
75 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 75 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 75 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 400 EUR
Се издава Стан во Карпош 3 - A14811 ribbon

Шифра: A14811
80 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 800 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 800 EUR
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала - A14423 ribbon

Шифра: A14423
50 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 300 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Ѓорче Петров - C0743 ribbon

Шифра: C0743
350 m2, 4 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 350 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража. Цена: 800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 350 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza. Cena: 800 EUR
Се издава Куќа во Водно - C0760 ribbon

Шифра: C0760
380 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Водно со површина од 380 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 0 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 380 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 0 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0626 ribbon

Шифра: C0626
380 m2, 5 , 6

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 380 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 380 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2500 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E2412 ribbon

Шифра: E2412
123 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 123 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 1500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 123 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 1500 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E2653 ribbon

Шифра: E2653
400 m2, 1 , 4

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 400 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 6000 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 400 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 6000 EUR
Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E2555 ribbon

Шифра: E2555
127 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 127 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Гаража, Интернет. Цена: 750 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 127 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Garaza, Internet. Cena: 750 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Локал во Дебар Маало 30 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 90 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 78 m²
450 €
Се продава Локал во Центар 23 m²
60000 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.