Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Кат од куќа во Тафталиџе 1 - K0141 ribbon

Шифра: K0141
141 m2, 2 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 232000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 141 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 232000 EUR
Повеќе 232000 €
Се издава Стан во Водно - A13788 ribbon

Шифра: A13788
220 m2, 3 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 220 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера. Цена: 4000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 220 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Alarm, Kamera. Cena: 4000 EUR
Се продава Куќа во Црниче - L0947 ribbon

Шифра: L0947
700 m2, 5

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 700 m2. Екстра: Паркинг, Сопствено парно. Цена: 0 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 700 m2. Ekstra: Parking, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Црниче - J3039 ribbon

Шифра: J3039
126 m2, 3 , 2

Се продава стан во Скопје, Црниче со површина од 126 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 148000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Crniche so povrshina od 126 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 148000 EUR
Повеќе 148000 €
Се продава Канцеларија во Центар - N0195 ribbon

Шифра: N0195
575 m2,

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 575 m2. Екстра: Лифт, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 575 m2. Ekstra: Lift, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR
Се продава Стан во Кисела Вода - J3988 ribbon

Шифра: J3988
74 m2, 3 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 74 m2. Екстра:. Цена: 60000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 74 m2. Ekstra:. Cena: 60000 EUR
Повеќе 60000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Карпош 2 - A11134 ribbon 360 icon

Шифра: A11134
50 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 350 EUR
Се издава Стан во Кисела Вода - A13815 ribbon

Шифра: A13815
85 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada. Cena: 500 EUR
Се издава Стан во Карпош 1 - A13524 ribbon

Шифра: A13524
130 m2, 3 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 1 со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Паркинг. Цена: 1000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Parking. Cena: 1000 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Кат од куќа во Козле - B0358 ribbon

Шифра: B0358
152 m2, 3 , 2

Се издава празен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 152 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 152 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 350 EUR
Се издава Куќа во Злокуќани - C0730 ribbon

Шифра: C0730
570 m2, 4 , 5

Се издава наместена куќа во Скопје, Злокуќани со површина од 570 m2. Екстра: Сопствено парно, Гаража, Двор, Базен, Клима, Паркинг. Цена: 3000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 570 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Garaza, Dvor, Bazen, Klima, Parking. Cena: 3000 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0699 ribbon

Шифра: C0699
240 m2, 4 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1250 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1250 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Карпош 2 - E1630 ribbon

Шифра: E1630
144 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 144 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 144 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1788 ribbon

Шифра: E1788
80 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 300 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 300 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1907 ribbon

Шифра: E1907
150 m2, 5 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 150 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт. Цена: 700 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 150 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift. Cena: 700 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 54 m²
280 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 40 m²
250 €
Се издава Стан во Кисела Вода 40 m²
200 €
Се издава Канцеларија во Центар 77 m²
350 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.