Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се издава Деловен Објект во Лисиче - H0227 ribbon

Шифра: H0227
2080 m2,

Се издава деловен објект во Скопје, Лисиче со површина од 2080 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se izdava deloven objekt vo Skopje, Lisiche so povrshina od 2080 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Се продава Куќа во Црниче - L0947 ribbon

Шифра: L0947
700 m2, 5

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 700 m2. Екстра: Паркинг, Сопствено парно. Цена: 1000000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 700 m2. Ekstra: Parking, Sopstveno parno. Cena: 1000000 EUR
Повеќе 1000000 €
Се издава Деловен Објект во Неготинска Петла - H0222 ribbon

Шифра: H0222
6600 m2,

Деловен Објект лоциран на Автопат Тетово-Гостивар, атрактивна локација , во Индустриска зона.

Карактеристики:

 • вкупна површина ------------------------------------- 6.600м2
 • катност -------------------------------------------------- 3 ката
 • висина на кат ----------------------------------------- 5 метри
 • надворешна површина ---------------------------- 5.000 м2
 • магацински простор -------------------------------- 1.000 м2
 • бетонска конструкција

Deloven Objekt lociran na Avtopat Tetovo-Gostivar, atraktivna lokacija , vo Industriska zona.

Karakteristiki:

 • vkupna povrshina ------------------------------------- 6.600m2
 • katnost -------------------------------------------------- 3 kata
 • visina na kat ----------------------------------------- 5 metri
 • nadvoreshna povrshina ---------------------------- 5.000 m2
 • magacinski prostor -------------------------------- 1.000 m2
 • betonska konstrukcija

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Ѓорче Петров - J3919 ribbon

Шифра: J3919
53 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 53 m2. Екстра: Греење на струја, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 47500 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 53 m2. Ekstra: Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 47500 EUR
Повеќе 47500 €
Се продава Стан во Центар - Пролет - J4010 ribbon

Шифра: J4010
55 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар - Пролет со површина од 55 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Паркинг, Клима. Цена: 66500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Prolet so povrshina od 55 m2. Ekstra: Centralno Parno, Renoviran, Parking, Klima. Cena: 66500 EUR
Повеќе 66500 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала - J4009 ribbon

Шифра: J4009
63 m2, 2 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 63 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 81500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 63 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 81500 EUR
Повеќе 81500 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Волково - A12930 ribbon

Шифра: A12930
180 m2, 2 , 5

Се издава наместен стан во Скопје, Волково со површина од 180 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1150 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Volkovo so povrshina od 180 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1150 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A0147 ribbon

Шифра: A0147
82 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 82 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 600 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 82 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 600 EUR
Се издава Стан во Центар - A8734 ribbon

Шифра: A8734
55 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 55 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 55 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift. Cena: 400 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Бардовци - C0709 ribbon

Шифра: C0709
550 m2, 6 , 7

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 550 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 5000 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 550 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 5000 EUR
Се издава Кат од куќа во Козле - B0712 ribbon

Шифра: B0712
160 m2, 3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 160 m2. Екстра: Клима, Џакузи, Централно Парно, Паркинг. Цена: 650 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 160 m2. Ekstra: Klima, DJakuzi, Centralno Parno, Parking. Cena: 650 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0585 ribbon

Шифра: C0585
200 m2, 5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 200 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг, Гаража, Базен. Цена: 2300 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 200 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Parking, Garaza, Bazen. Cena: 2300 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E1485 ribbon

Шифра: E1485
70 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно. Цена: 300 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno. Cena: 300 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2043 ribbon

Шифра: E2043
70 m2, 3 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 500 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 500 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1459 ribbon

Шифра: E1459
110 m2, 4 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 110 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Греење на струја. Цена: 500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 110 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Parking, Greenje na struja. Cena: 500 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Аеродром 40 m²
260 €
Се издава Стан во Аеродром 50 m²
250 €
Се издава Стан во Тафталиџе 2 50 m²
250 €
Се издава Стан во Водно 105 m²
700 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
 • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
 • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.