Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Куќа во Хром - L1017 ribbon

Шифра: L1017
260 m2,

Се продава нова модерна куќа во убава и мирна населба со прекрасен поглед кон Водно. Вселива во Април.


Целокупната површина на плацот е 353м2 од кои објектот е 99м2 во oснова и 252м2 дворно место. Подрумот располага со дневна соба, перална и две помошни простории. Првиот кат располага со ходник, тоалет, соба/канцеларија и голема дневна со кујна и трпезарија. Приземјето има излез кон дворот. Првиот спрат располага со 3 спални соби, тоалет и соба наменета за гардеробер. Кровот на куќата е 60м2 кровна тараса со 360степени поглед кон Водно и Скопје. Куќата е правена со квалитетни материјали а ентериерот е модерен дизајн како комбинација од бетон, дрво и светли бои. Целосна документација и имотен лист средени.


Технички карактеристики:

Карабина: Бетон и цигли термо блок 25

Прозори: Века Германски. Боја Антрацит (ХБ шибер 10год гаранција)

Фасада: 10см термоизолација. Боја бела

Греење/ладење: Daikin топлотна пумпа комбинација од подно греење и фен кујлери

Водовод, електрика инсталирано

Безбедносна врата

Хидро изолација на кровна тараса

Se prodava nova moderna kukja vo ubava i mirna naselba so prekrasen pogled kon Vodno. Vseliva vo April.


Celokupnata povrshina na placot e 353m2 od koi objektot e 99m2 vo osnova i 252m2 dvorno mesto. Podrumot raspolaga so dnevna soba, peralna i dve pomoshni prostorii. Prviot kat raspolaga so hodnik, toalet, soba/kancelarija i golema dnevna so kujna i trpezarija. Prizemjeto ima izlez kon dvorot. Prviot sprat raspolaga so 3 spalni sobi, toalet i soba nameneta za garderober. Krovot na kukjata e 60m2 krovna tarasa so 360stepeni pogled kon Vodno i Skopje. Kukjata e pravena so kvalitetni materijali a enterierot e moderen dizajn kako kombinacija od beton, drvo i svetli boi. Celosna dokumentacija i imoten list sredeni.


Tehnichki karakteristiki:

Karabina: Beton i cigli termo blok 25

Prozori: Veka Germanski. Boja Antracit (HB shiber 10god garancija)

Fasada: 10sm termoizolacija. Boja bela

Greenje/ladenje: Daikin toplotna pumpa kombinacija od podno greenje i fen kujleri

Vodovod, elektrika instalirano

Bezbednosna vrata

Hidro izolacija na krovna tarasa

Повеќе 350000 €
Се продава Стан во Аеродром - J4204 ribbon

Шифра: J4204
78 m2, 2 , 2

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 78 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Клима. Цена: 97000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 78 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Klima. Cena: 97000 EUR
Повеќе 97000 €
Се продава Деловен Објект во Ченто - R0128 ribbon

Шифра: R0128
1092 m2,

Самиот објект е физички поделен вертикално на деловен и стамбен .

Деловниот простор располага со вкупна квадратура од 681 м2 и тоа:

Приземје, локал = 164м2 + сутеренски дел од 215 м2.

Прв кат = 167 м2, 4 посебни простории и 2 тоалети. 

Мансарда = 72м2 , 4 простории и 2 тоалет + кровна тераса од 63м2 на јужна страна.

Пристапот во деловниот простор е од двор кој се користи како паркинг простор со место за 5 возила со можност да се постави рампа.

Стамбениот дел е составен од 3 стамбени единици и подрум од 51м2 и тоа:

  • Приземје = 101м2
  • 1 кат = 108м2
  • Мансарда = 151 м2


Дворот е хортикултурно уреден , и со поплочен дел со веранда и камена скара.


Samiot objekt e fizichki podelen vertikalno na deloven i stamben .

Delovniot prostor raspolaga so vkupna kvadratura od 681 m2 i toa:

Prizemje, lokal = 164m2 + suterenski del od 215 m2.

Prv kat = 167 m2, 4 posebni prostorii i 2 toaleti. 

Mansarda = 72m2 , 4 prostorii i 2 toalet + krovna terasa od 63m2 na juzna strana.

Pristapot vo delovniot prostor e od dvor koj se koristi kako parking prostor so mesto za 5 vozila so moznost da se postavi rampa.

Stambeniot del e sostaven od 3 stambeni edinici i podrum od 51m2 i toa:

  • Prizemje = 101m2
  • 1 kat = 108m2
  • Mansarda = 151 m2


Dvorot e hortikulturno ureden , i so poplochen del so veranda i kamena skara.


Повеќе 850000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Аеродром - J4220 ribbon

Шифра: J4220
46 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 46 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 75000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 46 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 75000 EUR
Повеќе 75000 €
Се продава Стан во Центар - J4219 ribbon

Шифра: J4219
68 m2, 2 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 68 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда. Цена: 130000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 68 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 130000 EUR
Повеќе 130000 €
Се продава Стан во Карпош 1 - J4218 ribbon

Шифра: J4218
89 m2, 2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Карпош 1 со површина од 89 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Гаража. Цена: 160500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 89 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Garaza. Cena: 160500 EUR
Повеќе 160500 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Црниче - A14354 ribbon

Шифра: A14354
65 m2, 1

Се издава наместен стан во Скопје, Црниче со површина од 65 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Паркинг. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Crniche so povrshina od 65 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Parking. Cena: 400 EUR
Се издава Стан во Центар - A14358 ribbon

Шифра: A14358
90 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 90 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Гаража. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 90 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Garaza. Cena: 500 EUR
Се издава Стан во Карпош 4 - A13383 ribbon

Шифра: A13383
57 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 57 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 57 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Центар - C0719 ribbon

Шифра: C0719
276 m2, 3

Се издава празна куќа во Скопје, Центар со површина од 276 m2. Екстра: Клима, Употребна дозвола, Централно Парно, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1800 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 276 m2. Ekstra: Klima, Upotrebna dozvola, Centralno Parno, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1800 EUR
Се издава Кат од куќа во Жданец - B0622 ribbon

Шифра: B0622
110 m2, 2 , 2

Се издава стан во Скопје, населба Жданец, 110 м2 лоциран на 1 кат со прекрасен поглед на градот и двор со место за скара.

Станот има сигурносна врата, широко отворена пространа и модерно опремена дневна соба која има пристап до сопствен балкон со спектакуларен поглед на градот, трпезарија и комплетно опремена кујна од отворен тип.2 спални со вградени гардероби и една од нив со балкон.

1 купатило и 1 гостински тоалет, индивидуално парно, клима, интернет конекции, кабловска телевизија и паркинг простор во дворот за 2 возила.

Se izdava stan vo Skopje, naselba Zdanec, 110 m2 lociran na 1 kat so prekrasen pogled na gradot i dvor so mesto za skara.

Stanot ima sigurnosna vrata, shiroko otvorena prostrana i moderno opremena dnevna soba koja ima pristap do sopstven balkon so spektakularen pogled na gradot, trpezarija i kompletno opremena kujna od otvoren tip.2 spalni so vgradeni garderobi i edna od niv so balkon.

1 kupatilo i 1 gostinski toalet, individualno parno, klima, internet konekcii, kablovska televizija i parking prostor vo dvorot za 2 vozila.

Се издава Куќа во Козле - C0282 ribbon

Шифра: C0282
350 m2, 5 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 350 m2. Екстра: Сопствено парно, Клима, Паркинг. Цена: 1800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 350 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Klima, Parking. Cena: 1800 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E2471 ribbon

Шифра: E2471
110 m2, 5 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Централно Парно. Цена: 650 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno. Cena: 650 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1155 ribbon

Шифра: E1155
110 m2, 4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 110 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 1000 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 110 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 1000 EUR
Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E1984 ribbon

Шифра: E1984
75 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 75 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 75 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 400 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се продава Стан во Автокоманда 53 m²
78000 €
Се продава Стан во Ново Лисиче 58 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
900 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 60 m²
350 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.