Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Кат од куќа во Тафталиџе 1 - K0141 ribbon

Шифра: K0141
141 m2, 2 , 2

Се продава кат од куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 232000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 141 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 232000 EUR
Повеќе 232000 €
Се издава Стан во Водно - A13788 ribbon

Шифра: A13788
220 m2, 3 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 220 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера. Цена: 4000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 220 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Alarm, Kamera. Cena: 4000 EUR
Се продава Куќа во Црниче - L0947 ribbon

Шифра: L0947
700 m2, 5

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 700 m2. Екстра: Паркинг, Сопствено парно. Цена: 0 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 700 m2. Ekstra: Parking, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Центар - J4050 ribbon

Шифра: J4050
56 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 56 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Реновиран. Цена: 84500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 56 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 84500 EUR
Повеќе 84500 €
Се продава Стан во Центар - Пролет - J4010 ribbon

Шифра: J4010
55 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар - Пролет со површина од 55 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Паркинг, Клима. Цена: 66500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Prolet so povrshina od 55 m2. Ekstra: Centralno Parno, Renoviran, Parking, Klima. Cena: 66500 EUR
Повеќе 66500 €
Се продава Стан во Карпош 3 - J3977 ribbon

Шифра: J3977
115 m2, 3 , 2

Се продава стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 169500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 169500 EUR
Повеќе 169500 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Центар - A8193 ribbon

Шифра: A8193
97 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 97 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 0 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 97 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 0 EUR
Се издава Стан во Дебар Маало - A11929 ribbon

Шифра: A11929
50 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Централно Парно. Цена: 380 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno. Cena: 380 EUR
Се издава Стан во Водно - A11958 ribbon

Шифра: A11958
60 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг, Гаража. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Parking, Garaza. Cena: 350 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Црниче - C0121 ribbon

Шифра: C0121
270 m2, 4 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Црниче со површина од 270 m2. Екстра: Клима, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг, Гаража. Цена: 800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 270 m2. Ekstra: Klima, Internet, Kablovska TV, Parking, Garaza. Cena: 800 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0720 ribbon

Шифра: C0720
280 m2, 5 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 280 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 1000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 280 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 1000 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0709 ribbon

Шифра: C0709
550 m2, 6 , 7

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 550 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 5000 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 550 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 5000 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Аеродром - E2361 ribbon

Шифра: E2361
63 m2, 3 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Аеродром со површина од 63 m2. Екстра: Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Клима, Лифт. Цена: 400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 63 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Klima, Lift. Cena: 400 EUR
Се издава Канцеларија во Аеродром - E1558 ribbon

Шифра: E1558
300 m2, 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Аеродром со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1500 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2109 ribbon

Шифра: E2109
94 m2, 1 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 94 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда. Цена: 830 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 94 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada. Cena: 830 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Центар 85 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 100 m²
500 €
Се издава Канцеларија во Карпош 3 65 m²
300 €
Се издава Стан во Кисела Вода 40 m²
300 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.