Новел Недвижности

Ексклузивна понуда Сите

Се продава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 104 m2.
 Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража.
 Цена: 170000 EUR ribbon ribbon
3 bedroom icon
170000 €

Шифра: J3880
3 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се продава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 104 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 170000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 104 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 170000 EUR
Повеќе 170000 €
Се продава  стан во Скопје, Капиштец со површина од 151 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг.
 Цена: 190000 EUR ribbon ribbon
3 bedroom icon
190000 €

Шифра: J3876
3 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се продава стан во Скопје, Капиштец со површина од 151 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 190000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 151 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 190000 EUR
Повеќе 190000 €
Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 106 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража.
 Цена: 600 EUR ribbon ribbon 360 icon
3 bedroom icon
600 €

Шифра: A13050
3 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 106 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 600 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 106 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 600 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава  стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 45 m2.
 Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда.
 Цена: 61900 EUR ribbon ribbon
1 bedroom icon
61900 €

Шифра: J2637
1 bedroom icon, 1 bathroom icon

Се продава стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 45 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 61900 EUR Se prodava stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 45 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 61900 EUR
Повеќе 61900 €
Се продава  стан во Скопје, Центар со површина од 52 m2.
 Екстра: Нова Зграда, Лифт.
 Цена: 62000 EUR ribbon ribbon
1 bedroom icon
62000 €

Шифра: J3822
1 bedroom icon, 1 bathroom icon

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 52 m2. Екстра: Нова Зграда, Лифт. Цена: 62000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 52 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Lift. Cena: 62000 EUR
Повеќе 62000 €
Се продава  стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 22 m2.
 Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда.
 Цена: 19800 EUR ribbon ribbon
19800 €

Шифра: J3872
1 bathroom icon

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 22 m2. Екстра: Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 19800 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 22 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 19800 EUR
Повеќе 19800 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 80 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда.
 Цена: 400 EUR ribbon ribbon
2 bedroom icon
400 €

Шифра: A10265
2 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 400 EUR
Се издава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 74 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Аларм, Камера.
 Цена: 375 EUR ribbon ribbon
2 bedroom icon
375 €

Шифра: A8972
2 bedroom icon, 1 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 74 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Аларм, Камера. Цена: 375 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 74 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Alarm, Kamera. Cena: 375 EUR
Се издава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 70 m2.
 Екстра: Клима, Централно Парно, Реновиран, Лифт.
 Цена: 300 EUR ribbon ribbon
2 bedroom icon
300 €

Шифра: A13164
2 bedroom icon, 1 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Реновиран, Лифт. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Renoviran, Lift. Cena: 300 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 181 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно.
 Цена: 1500 EUR ribbon ribbon
4 bedroom icon
1500 €

Шифра: C0672
4 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 181 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 181 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 1500 EUR
Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 96 m2.
 Екстра: Реновиран, Паркинг, Централно Парно, Гаража.
 Цена: 450 EUR ribbon ribbon
3 bedroom icon
450 €

Шифра: B0323
3 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 96 m2. Екстра: Реновиран, Паркинг, Централно Парно, Гаража. Цена: 450 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 96 m2. Ekstra: Renoviran, Parking, Centralno Parno, Garaza. Cena: 450 EUR
<p>Се издава луксузна куќа во Бардовци. Куќата се наоѓа во комплекс (Бели Вили) со 8 куќи со сопствено обезбедување. Куќата има површина од 280 м2. Има гаража за две возила од 30м2, сопствен двор од 650 м2 опремен со летниковец и скара-фурна oпкружени со преку 100 зимзелени дрвца и други растенија. Приземјето се состои од 2 кујни, 2 гостински тоалета, голем салон и трепезарија. Првиот кат има 5 соби (не прикажани на слики) кои можат да бидат спални, детски, работни или гостински во зависност од потребата на клиентите. Има 2 бањи со џакузи, туш масажери од италијанско производство. Секоја соба има свој балкон (вкупно 5, од кои едниот е 20 м2 со поглед на цело Скопје и Водно. Има и подрум од 40 метри квадратни. </p> ribbon ribbon
5 bedroom icon
1250 €

Шифра: C0113
5 bedroom icon, 4 bathroom icon

Се издава луксузна куќа во Бардовци. Куќата се наоѓа во комплекс (Бели Вили) со 8 куќи со сопствено обезбедување. Куќата има површина од 280 м2. Има гаража за две возила од 30м2, сопствен двор од 650 м2 опремен со летниковец и скара-фурна oпкружени со преку 100 зимзелени дрвца и други растенија. Приземјето се состои од 2 кујни, 2 гостински тоалета, голем салон и трепезарија. Првиот кат има 5 соби (не прикажани на слики) кои можат да бидат спални, детски, работни или гостински во зависност од потребата на клиентите. Има 2 бањи со џакузи, туш масажери од италијанско производство. Секоја соба има свој балкон (вкупно 5, од кои едниот е 20 м2 со поглед на цело Скопје и Водно. Има и подрум од 40 метри квадратни. 

Se izdava luksuzna kukja vo Bardovci. Kukjata se naogja vo kompleks (Beli Vili) so 8 kukji so sopstveno obezbeduvanje. Kukjata ima povrshina od 280 m2. Ima garaza za dve vozila od 30m2, sopstven dvor od 650 m2 opremen so letnikovec i skara-furna opkruzeni so preku 100 zimzeleni drvca i drugi rastenija. Prizemjeto se sostoi od 2 kujni, 2 gostinski toaleta, golem salon i trepezarija. Prviot kat ima 5 sobi (ne prikazani na sliki) koi mozat da bidat spalni, detski, rabotni ili gostinski vo zavisnost od potrebata na klientite. Ima 2 banji so djakuzi, tush masazeri od italijansko proizvodstvo. Sekoja soba ima svoj balkon (vkupno 5, od koi edniot e 20 m2 so pogled na celo Skopje i Vodno. Ima i podrum od 40 metri kvadratni. 

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 240 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати.
 Цена: 2400 EUR ribbon ribbon
2 desk icon
2400 €

Шифра: E2204
2 desk icon, 4 bathroom icon

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 2400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 2400 EUR
Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 130 m2.
 Екстра: Употребна дозвола.
 Цена: 700 EUR ribbon ribbon
1 desk icon
700 €

Шифра: E1677
1 desk icon, 2 bathroom icon

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 130 m2. Екстра: Употребна дозвола. Цена: 700 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 130 m2. Ekstra: Upotrebna dozvola. Cena: 700 EUR
Се издава празен локал во Скопје, Дебар Маало со површина од 120 m2.
 Екстра: Излог, Нова Зграда, Паркинг.
 Цена: 700 EUR ribbon ribbon
2 desk icon
700 €

Шифра: F0635
2 desk icon, 2 bathroom icon

Се издава празен локал во Скопје, Дебар Маало со површина од 120 m2. Екстра: Излог, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 700 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 120 m2. Ekstra: Izlog, Nova Zgrada, Parking. Cena: 700 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 80 m²
350 €
Се издава Стан во Дебар Маало 59 m²
200 €
Се издава Стан во Дебар Маало 65 m²
350 €
Се издава Стан во Водно 125 m²
900 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Просечна цена (за продажба) по m2.

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.