Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се издава Деловен Објект во Неготинска Петла - H0222 ribbon

Шифра: H0222
6600 m2,

Деловен Објект лоциран на Автопат Тетово-Гостивар, атрактивна локација , во Индустриска зона.

Карактеристики:

 • вкупна површина ------------------------------------- 6.600м2
 • катност -------------------------------------------------- 3 ката
 • висина на кат ----------------------------------------- 5 метри
 • надворешна површина ---------------------------- 5.000 м2
 • магацински простор -------------------------------- 1.000 м2
 • бетонска конструкција

Deloven Objekt lociran na Avtopat Tetovo-Gostivar, atraktivna lokacija , vo Industriska zona.

Karakteristiki:

 • vkupna povrshina ------------------------------------- 6.600m2
 • katnost -------------------------------------------------- 3 kata
 • visina na kat ----------------------------------------- 5 metri
 • nadvoreshna povrshina ---------------------------- 5.000 m2
 • magacinski prostor -------------------------------- 1.000 m2
 • betonska konstrukcija
Се продава Стан во Аеродром - J3827 ribbon

Шифра: J3827
115 m2, 3 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 105000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 105000 EUR
Повеќе 105000 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала - A12826 ribbon

Шифра: A12826
120 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1000 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Центар - J2746 ribbon

Шифра: J2746
51 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 51 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 63000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 51 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 63000 EUR
Повеќе 63000 €
Се продава Стан во Центар - J3944 ribbon

Шифра: J3944
71 m2, 2 ,

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 71 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Реновиран. Цена: 80000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 71 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 80000 EUR
Повеќе 80000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров - J3919 ribbon

Шифра: J3919
53 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 53 m2. Екстра: Греење на струја, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 47500 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 53 m2. Ekstra: Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 47500 EUR
Повеќе 47500 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Мичурин - A13571 ribbon

Шифра: A13571
60 m2, 2 ,

Се издава наместен стан во Скопје, Мичурин со површина од 60 m2. Екстра: Централно Парно, Паркинг, Клима, Лифт, Нова Зграда. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Michurin so povrshina od 60 m2. Ekstra: Centralno Parno, Parking, Klima, Lift, Nova Zgrada. Cena: 300 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 2 - A5162 ribbon

Шифра: A5162
80 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 350 EUR
Се издава Стан во Аеродром - A12510 ribbon

Шифра: A12510
68 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 68 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 450 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 68 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 450 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Бардовци - C0677 ribbon

Шифра: C0677
320 m2, 4 , 3

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 320 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1200 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 320 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1200 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0698 ribbon

Шифра: C0698
400 m2, 7 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 3000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 3000 EUR
Се издава Куќа во Тафталиџе 1 - C0707 ribbon

Шифра: C0707
570 m2, 7 ,

Се издава празна куќа во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 570 m2. Екстра: Цена: 3000 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 570 m2. Ekstra: Cena: 3000 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E1618 ribbon

Шифра: E1618
101 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 101 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 650 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 101 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 650 EUR
Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E2269 ribbon

Шифра: E2269
105 m2, 7 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Parking. Cena: 450 EUR
Се издава Локал во Дебар Маало - F0635 ribbon

Шифра: F0635
120 m2, 2 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Дебар Маало со површина од 120 m2. Екстра: Излог, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 650 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 120 m2. Ekstra: Izlog, Nova Zgrada, Parking. Cena: 650 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Локал во Карпош 1 130 m²
0 €
Се издава Стан во Капиштец 30 m²
230 €
Се издава Стан во Центар 100 m²
600 €
Се издава Канцеларија во Центар 15 m²
80 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
 • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
 • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.