Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се издава Стан во Центар - Универзална Сала - A12826 ribbon

Шифра: A12826
120 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1000 EUR
Се издава Деловен Објект во Неготинска Петла - H0222 ribbon

Шифра: H0222
6600 m2,

Деловен Објект лоциран на Автопат Тетово-Гостивар, атрактивна локација , во Индустриска зона.

Карактеристики:

 • вкупна површина ------------------------------------- 6.600м2
 • катност -------------------------------------------------- 3 ката
 • висина на кат ----------------------------------------- 5 метри
 • надворешна површина ---------------------------- 5.000 м2
 • магацински простор -------------------------------- 1.000 м2
 • бетонска конструкција

Deloven Objekt lociran na Avtopat Tetovo-Gostivar, atraktivna lokacija , vo Industriska zona.

Karakteristiki:

 • vkupna povrshina ------------------------------------- 6.600m2
 • katnost -------------------------------------------------- 3 kata
 • visina na kat ----------------------------------------- 5 metri
 • nadvoreshna povrshina ---------------------------- 5.000 m2
 • magacinski prostor -------------------------------- 1.000 m2
 • betonska konstrukcija
Се продава Стан во Аеродром - J3827 ribbon

Шифра: J3827
115 m2, 3 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 105000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 105000 EUR
Повеќе 105000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Центар - J3944 ribbon

Шифра: J3944
71 m2, 2 ,

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 71 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Реновиран. Цена: 80000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 71 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Renoviran. Cena: 80000 EUR
Повеќе 80000 €
Се продава Стан во Водно - J3935 ribbon

Шифра: J3935
104 m2, 3 , 2

Се продава стан во Скопје, Водно со површина од 104 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда. Цена: 123600 EUR Se prodava stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 104 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada. Cena: 123600 EUR
Повеќе 123600 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 - J3968 ribbon

Шифра: J3968
86 m2, 2 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 86 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 107500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 86 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 107500 EUR
Повеќе 107500 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Тафталиџе 2 - A5162 ribbon

Шифра: A5162
80 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 300 EUR
Се издава Стан во Центар - A6608 ribbon

Шифра: A6608
65 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 65 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 65 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 400 EUR
Се издава Стан во Центар - A11075 ribbon 360 icon

Шифра: A11075
65 m2, 2 , 1

Се издава празен стан во Скопје, Центар со површина од 65 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Гаража, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 300 EUR Se izdava prazen stan vo Skopje, Centar so povrshina od 65 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Garaza, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 300 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Жданец - C0323 ribbon

Шифра: C0323
265 m2, 4 , 1

Се издава празна куќа во Скопје, Жданец со површина од 265 m2. Екстра: Кујнски елементи, Кујнски апарати, Сопствено парно. Цена: 600 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 265 m2. Ekstra: Kujnski elementi, Kujnski aparati, Sopstveno parno. Cena: 600 EUR
Се издава Куќа во Тафталиџе 2 - C0657 ribbon

Шифра: C0657
240 m2, 3 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража, Двор, Базен, Аларм. Цена: 950 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm. Cena: 950 EUR
Се издава Куќа во Црниче - C0595 ribbon

Шифра: C0595
360 m2, 3

Се издава празна куќа во Скопје, Црниче со површина од 360 m2. Екстра: Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 360 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E1658 ribbon

Шифра: E1658
140 m2, 5 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 140 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража, Клима. Цена: 700 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 140 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza, Klima. Cena: 700 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала - E2197 ribbon

Шифра: E2197
130 m2, 4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 900 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 900 EUR
Се издава Канцеларија во Тафталиџе 1 - E1202 ribbon

Шифра: E1202
60 m2, 3 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 400 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 400 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Црниче 45 m²
180 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 40 m²
200 €
Се издава Стан во Центар 56 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 60 m²
350 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
 • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
 • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.