Новел Недвижности

Ексклузивна понуда Сите

3
1050 €

Шифра: A12132
3 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 106 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1050 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 106 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1050 EUR
3
115000 €

Шифра: J3827
3 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 115 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 115000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 115 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 115000 EUR
Повеќе 115000 €
3
0 €

Шифра: A12523
3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 170 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 0 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 170 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 0 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

6
350000 €

Шифра: L0896
6 , 4

Се продава куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 257 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 350000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 257 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 350000 EUR
Повеќе 350000 €
1
53000 €

Шифра: J3768
1 , 1

Се продава стан во Скопје, Припор со површина од 58 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 53000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Pripor so povrshina od 58 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 53000 EUR
Повеќе 53000 €
2
75000 €

Шифра: J3819
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 58 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи. Цена: 75000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 58 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi. Cena: 75000 EUR
Повеќе 75000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

1
450 €

Шифра: A12975
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 450 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 450 EUR
1
500 €

Шифра: A11907
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 1 со површина од 84 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 84 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 500 EUR
1
500 €

Шифра: A8328
1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 64 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 64 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 500 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

3
450 €

Шифра: B0323
3 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 96 m2. Екстра: Реновиран, Паркинг, Централно Парно, Гаража. Цена: 450 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 96 m2. Ekstra: Renoviran, Parking, Centralno Parno, Garaza. Cena: 450 EUR
2
350 €

Шифра: B0657
2 , 2

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 93 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Краток престој. Цена: 350 EUR Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 93 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kratok prestoj. Cena: 350 EUR
4
1500 €

Шифра: C0672
4 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 181 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража, Двор. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 181 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza, Dvor. Cena: 1500 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

1
375 €

Шифра: F1310
1 , 1

Се издава празен локал во Скопје, Центар со површина од 35 m2. Екстра: Нова Зграда. Цена: 375 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 35 m2. Ekstra: Nova Zgrada. Cena: 375 EUR
4
400 €

Шифра: E0829
4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 2 со површина од 85 m2. Екстра: Гаража, Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 85 m2. Ekstra: Garaza, Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 400 EUR
2
400 €

Шифра: E2079
2 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 400 EUR

Пребарување


Екстра:

Ни значи Вашата поддршка!

Кликнете на линкот и гласајте за веб страната на „Новел Недвижности“ на македонскиот веб директориум kliknime.com.mk.
Ви благодариме за Вашиот глас!

Најнови огласи

Се издава Стан во Капиштец 48 m²
260 €
Се издава Стан во Дебар Маало 60 m²
220 €
Се издава Стан во Карпош 2 47 m²
300 €
Се издава Стан во Дебар Маало 70 m²
300 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Просечна цена (за продажба) по m2.

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.