Новел Недвижности

Ексклузивна понуда Сите

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 125 m2.
 Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Сопствено парно.
 Цена: 1200 EUR ribbon ribbon 360 icon
3 bedroom icon
1200 €

Шифра: A12152
3 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 125 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Сопствено парно. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 125 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Parking, Sopstveno parno. Cena: 1200 EUR
Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 106 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража.
 Цена: 600 EUR ribbon ribbon 360 icon
3 bedroom icon
600 €

Шифра: A13050
3 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 106 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража. Цена: 600 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 106 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza. Cena: 600 EUR
Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 120 m2.
 Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор.
 Цена: 1000 EUR ribbon ribbon
3 bedroom icon
1000 €

Шифра: A12826
3 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 120 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 120 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1000 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава  стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 50 m2.
 Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда.
 Цена: 43000 EUR ribbon ribbon
1 bedroom icon
43000 €

Шифра: J3878
1 bedroom icon, 1 bathroom icon

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда. Цена: 43000 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada. Cena: 43000 EUR
Повеќе 43000 €
Се продава  стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 73 m2.
 Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати.
 Цена: 92000 EUR ribbon ribbon
2 bedroom icon
92000 €

Шифра: J3470
2 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 73 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 92000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 73 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 92000 EUR
Повеќе 92000 €
Се продава наместен стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 65 m2.
 Екстра: Централно Парно, Лифт, Паркинг, Реновиран.
 Цена: 80500 EUR ribbon ribbon
2 bedroom icon
80500 €

Шифра: J3894
2 bedroom icon, 1 bathroom icon

Се продава наместен стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 65 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Паркинг, Реновиран. Цена: 80500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 65 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Parking, Renoviran. Cena: 80500 EUR
Повеќе 80500 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 55 m2.
 Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Гаража, Централно Парно.
 Цена: 300 EUR ribbon ribbon
1 bedroom icon
300 €

Шифра: A12463
1 bedroom icon, 1 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Гаража, Централно Парно. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Garaza, Centralno Parno. Cena: 300 EUR
Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 44 m2.
 Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Паркинг.
 Цена: 250 EUR ribbon ribbon
1 bedroom icon
250 €

Шифра: A11247
1 bedroom icon, 1 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 44 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Паркинг. Цена: 250 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 44 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Parking. Cena: 250 EUR
Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 94 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда.
 Цена: 650 EUR ribbon ribbon
2 bedroom icon
650 €

Шифра: A9067
2 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 94 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда. Цена: 650 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 94 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada. Cena: 650 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава празна куќа во Скопје, Водно со површина од 250 m2.
 Екстра: Клима, Централно Парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати.
 Цена: 1000 EUR ribbon ribbon
5 bedroom icon
1000 €

Шифра: C0586
5 bedroom icon,

Се издава празна куќа во Скопје, Водно со површина од 250 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 1000 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 250 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 1000 EUR
Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 181 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно.
 Цена: 1500 EUR ribbon ribbon
4 bedroom icon
1500 €

Шифра: C0672
4 bedroom icon, 2 bathroom icon

Се издава наместена куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 181 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 181 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 1500 EUR
Се издава наместена куќа во Скопје, Пржино со површина од 170 m2.
 Екстра: Сопствено парно, Гаража.
 Цена: 800 EUR ribbon ribbon
5 bedroom icon
800 €

Шифра: C0376
5 bedroom icon, 3 bathroom icon

Се издава наместена куќа во Скопје, Пржино со површина од 170 m2. Екстра: Сопствено парно, Гаража. Цена: 800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Przino so povrshina od 170 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Garaza. Cena: 800 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 240 m2.
 Екстра: Клима, Сопствено парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати.
 Цена: 2400 EUR ribbon ribbon
2 desk icon
2400 €

Шифра: E2204
2 desk icon, 4 bathroom icon

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 240 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 2400 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 240 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 2400 EUR
Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 70 m2.
 Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Клима.
 Цена: 550 EUR ribbon ribbon
3 desk icon
550 €

Шифра: E0786
3 desk icon, 2 bathroom icon

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 70 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Клима. Цена: 550 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 70 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Klima. Cena: 550 EUR
Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 68 m2.
 Екстра: Реновиран, Кујнски елементи, Паркинг, Кујнски апарати.
 Цена: 500 EUR ribbon ribbon
3 desk icon
500 €

Шифра: E2216
3 desk icon, 2 bathroom icon

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 68 m2. Екстра: Реновиран, Кујнски елементи, Паркинг, Кујнски апарати. Цена: 500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 68 m2. Ekstra: Renoviran, Kujnski elementi, Parking, Kujnski aparati. Cena: 500 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 57 m²
300 €
Се издава Стан во Центар 64 m²
300 €
Се издава Локал во Чаир 150 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Капиштец 105 m²
450 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Просечна цена (за продажба) по m2.

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.