Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се издава Стан во Водно - A13788 ribbon

Шифра: A13788
220 m2, 3 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 220 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера. Цена: 4000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 220 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Alarm, Kamera. Cena: 4000 EUR
Се продава Куќа во Црниче - L0947 ribbon

Шифра: L0947
700 m2, 5

Се продава куќа во Скопје, Црниче со површина од 700 m2. Екстра: Паркинг, Сопствено парно. Цена: 0 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Crniche so povrshina od 700 m2. Ekstra: Parking, Sopstveno parno. Cena: 0 EUR
Се продава Локал во Центар - P0329 ribbon

Шифра: P0329
180 m2,

 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Еден од првите локали-кафичи во Македонија кое активно работи над 11 години. Со опфат од 25 маси во затворен и 18 маси во отворен простор. Истовремено локалот служи со 2 wc тоалети и 1 магацин. Наргиле Кафе се предава со целиот инвертер, целосно опремен.


 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Eden od prvite lokali-kafichi vo Makedonija koe aktivno raboti nad 11 godini. So opfat od 25 masi vo zatvoren i 18 masi vo otvoren prostor. Istovremeno lokalot sluzi so 2 wc toaleti i 1 magacin. Nargile Kafe se predava so celiot inverter, celosno opremen.


Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Тафталиџе 2 - J4024 ribbon

Шифра: J4024
62 m2, 2 , 1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 62 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 69000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 62 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 69000 EUR
Повеќе 69000 €
Се продава Стан во Жданец - J4021 ribbon

Шифра: J4021
71 m2, 2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Жданец со површина од 71 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 79000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Zdanec so povrshina od 71 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 79000 EUR
Повеќе 79000 €
Се продава Стан во Кисела Вода - J4034 ribbon

Шифра: J4034
51 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 51 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 63000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 51 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 63000 EUR
Повеќе 63000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Водно - A13671 ribbon

Шифра: A13671
55 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 500 EUR
Се издава Стан во Водно - A11958 ribbon

Шифра: A11958
60 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг, Гаража. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Parking, Garaza. Cena: 350 EUR
Се издава Стан во Карпош 1 - A13524 ribbon

Шифра: A13524
130 m2, 3 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 1 со површина од 130 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Паркинг. Цена: 1000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 1 so povrshina od 130 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Parking. Cena: 1000 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Бардовци - C0720 ribbon

Шифра: C0720
280 m2, 5 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 280 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда. Цена: 1000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 280 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada. Cena: 1000 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0709 ribbon

Шифра: C0709
550 m2, 6 , 7

Се издава празна куќа во Скопје, Бардовци со површина од 550 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 5000 EUR Se izdava prazna kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 550 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 5000 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0494 ribbon

Шифра: C0494
300 m2, 3 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 300 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Аларм, Камера, Џакузи. Цена: 1250 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 300 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Alarm, Kamera, DJakuzi. Cena: 1250 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E1008 ribbon

Шифра: E1008
94 m2, 4 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 94 m2. Екстра: Паркинг, Гаража, Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 550 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 94 m2. Ekstra: Parking, Garaza, Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 550 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2309 ribbon

Шифра: E2309
375 m2, 14 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 375 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 375 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Црниче - E2358 ribbon

Шифра: E2358
700 m2, 5

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Црниче со површина од 700 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 3500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Crniche so povrshina od 700 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 3500 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се продава Стан во Карпош 4 51 m²
48000 €
Се издава Стан во Центар 86 m²
220 €
Се продава Земјиште/Плац во Жданец 1000 m²
275000 €
Се издава Стан во Аеродром 77 m²
350 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.