Новел Недвижности

Изработка на енергетски сертификати

Согласно законската регулатива, сертификат за енергетски карактеристики на зграда се издава за сите згради и градежни единици кои се продаваат или издаваат под закуп.

Агенција „Новел Недвижности“ во соработка со лиценцирана компанија за вршење енергетска контрола посредува во изработка на Сертификати за енергетска ефикасност.

Ексклузивна понуда Сите

4
640000 €

Шифра: L0680
4 , 4

Се продава куќа во Скопје, Жданец со површина од 505 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 640000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 505 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 640000 EUR

Повеќе 640000 €
2
670 €

Шифра: A9214
2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 104 m2. Екстра: Интернет, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 670 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 104 m2. Ekstra: Internet, Nova Zgrada, Parking. Cena: 670 EUR

0 €

Шифра: E1645

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 240 m2. Екстра: Лифт, Нова Зграда, Аларм, Камера. Цена: 0 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 240 m2. Ekstra: Lift, Nova Zgrada, Alarm, Kamera. Cena: 0 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

2
61000 €

Шифра: J2484
2 , 2

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 72 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Паркинг. Цена: 61000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 72 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Parking. Cena: 61000 EUR

Повеќе 61000 €
2
68500 €

Шифра: J3220
2 , 1

Се продава стан во Скопје, Аеродром со површина од 72 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 68500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 72 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 68500 EUR

Повеќе 68500 €
2
77000 €

Шифра: J3198
2 , 2

Се продава 3-собен комотен стан во Аеродром, позади трговскиот Капитол, во воена зграда, со прекрасен поглед кон градот. Станот е со вкупна површина од 91 м2 а се состои од: - 1 Дневна - 1 Трпезарија - 1 Кујна - 2 Спални - 2 WC - (купатило со тоалет, и тоалет) - 2 балкони - ходници - подрум - паркинг местa Квалитетно изградена зграда на одлична локација, со два брзи лифтови, опкружена со зеленило и паркови. Се наоѓа во непосредна близина на трговскиот центар Capitol Mall. Квалитетни ѕидови, дебела плоча, одлична изолација, компатибилен и комотен распоред на соби. Стан одржан и во одлична состојба. Se prodava 3-soben komoten stan vo Aerodrom, pozadi trgovskiot Kapitol, vo voena zgrada, so prekrasen pogled kon gradot. Stanot e so vkupna povrshina od 91 m2 a se sostoi od: - 1 Dnevna - 1 Trpezarija - 1 Kujna - 2 Spalni - 2 WC - (kupatilo so toalet, i toalet) - 2 balkoni - hodnici - podrum - parking mesta Kvalitetno izgradena zgrada na odlichna lokacija, so dva brzi liftovi, opkruzena so zelenilo i parkovi. Se naogja vo neposredna blizina na trgovskiot centar Capitol Mall. Kvalitetni dzidovi, debela plocha, odlichna izolacija, kompatibilen i komoten raspored na sobi. Stan odrzan i vo odlichna sostojba.

Повеќе 77000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

2
450 €

Шифра: A8023
2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Црниче со површина од 74 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 450 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Crniche so povrshina od 74 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 450 EUR

2
400 €

Шифра: A10774
2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 79 m2. Екстра: Клима, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Нова Зграда. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 79 m2. Ekstra: Klima, Internet, Kablovska TV, Lift, Nova Zgrada. Cena: 400 EUR

2
350 €

Шифра: A10775
2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 86 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 86 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Parking. Cena: 350 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

6
1800 €

Шифра: C0564
6 , 5

Се издава наместена куќа во Скопје, Водно со површина од 300 m2. Екстра: Греење на струја, Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 300 m2. Ekstra: Greenje na struja, Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1800 EUR

4
2200 €

Шифра: C0491
4 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 360 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 2200 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 360 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 2200 EUR

3
1000 €

Шифра: C0520
3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 150 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 150 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 1000 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

4
450 €

Шифра: E1776
4 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 82 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 450 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 82 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 450 EUR

3
300 €

Шифра: E1127
3 , 1

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 56 m2. Екстра: Греење на струја, Лифт, Употребна дозвола. Цена: 300 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 56 m2. Ekstra: Greenje na struja, Lift, Upotrebna dozvola. Cena: 300 EUR

2
240 €

Шифра: E1470
2 , 1

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 58 m2. Екстра: Паркинг. Цена: 240 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 58 m2. Ekstra: Parking. Cena: 240 EUR

Пребарување

Екстра:

Ни значи Вашата поддршка!

Кликнете на линкот и гласајте за веб страната на „Новел Недвижности“ на македонскиот веб директориум kliknime.com.mk.
Ви благодариме за Вашиот глас!

Најнови огласи

Се издава Стан во Карпош 2 50 m²
180 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 25 m²
200 €
Се издава Стан во Аеродром 76 m²
200 €
Се издава Стан во Аеродром 80 m²
300 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Просечна цена (за продажба) по m2.

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.